Spring naar content
NAAR EEN TOEKOMSTBEHENDIGE ECONOMIE

Naar een
toekomstbehendige
economie
Voor brabant

Brabant heeft een sterke, internationaal concurrerende en innovatieve economie die we verder willen versterken. We bouwen verder aan een economie die antwoorden biedt op de maatschappelijke vraagstukken van vandaag en morgen. Een economie die door productiviteitsstijging genoeg oplevert om te kunnen blijven investeren in een vitale Brabantse samenleving.

Filter op thema's

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor meer inspiratie, nieuws en achtergrondinformatie over toekomstbehendige projecten. Zo blijf je op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in jouw omgeving. Schrijf je in met je e-mailadres en ga mee op weg naar 2030.

Thema's

Het beleid van de provincie krijgt vorm, inhoud en vaart via zes specifieke thema’s. Rondom deze thema’s willen we netwerken bouwen die gaan bijdragen aan het realiseren van onze economische ambities. We hebben daarvoor mensen nodig uit het onderwijs en het bedrijfsleven, uit kennisinstellingen en vanuit andere overheden. Zo werken we samen aan een toekomstbehendig Brabant in 2030.

Samen op weg naar een toekomstbehendig Brabant in 2030

Brabant werkt aan een internationaal concurrerende, innovatieve en duurzame economie waar alle Brabanders de vruchten van plukken.