Spring naar content
NAAR EEN TOEKOMSTBEHENDIGE ECONOMIE
Beeld: Provincie Noord-Brabant

Concurreren met data, hoe doe je dat? Op woensdag 2 juni van 15.30 – 17.00 uur neemt Regio Zuid je mee in het verhaal van drie mkb ondernemingen in de maakindustrie. Ze laten je vanuit het programma Data Value Center – Smart Industry (DVC-SI) zien wat de mogelijkheden zijn. En hoe ze concurrerender worden door het benutten van data.

Meld je aan. Deelname is gratis.

Datum: woensdag 2 juni
Tijd: 15.30 – 17.00 uur
Plaats: online event

Zij vertellen hun verhaal

  • MTA Group
    bouwt aan een dashboard dat helpt te focussen op klanten die het beste bij het bedrijf passen en daar de processen, producten en diensten op toe te spitsen.
  • All Tape Supplies
    investeert in data en flexibele automatisering voor snellere in- en omsteltijden met no waste en levertijden die vele weken sneller zijn.
  • Cosun Beet Company 
    heeft de fabriek voorspelbaarder gemaakt, zodat 100% beschikbaarheid van machines binnen bereik is gekomen en ze per saldo efficiënter produceren.

Over het Smart Industry Jaarevent

Dit jaar wordt het event online gehouden tijdens de Dutch Technology Week van maandag 31 mei tot en met vrijdag 4 juni. Iedere dag organiseert één van de regio’s een sessie over een onderwerp dat alle ondernemers in Nederland aanspreekt. Meer informatie.

Samen op weg naar een toekomstbehendig Brabant in 2030! 

Beeld: Provincie Noord-Brabant

Praat mee over dit onderwerp

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Gerelateerde berichten