Spring naar content
NAAR EEN TOEKOMSTBEHENDIGE ECONOMIE
Peter van Trijen-Brabant Brand Box

Ben je een innovatieve landbouwer? En werk je samen met partners met wie je graag een innovatief project verder vorm zou willen geven? Is financiële ondersteuning voor de ontwikkeling en uitvoering daarbij welkom? Dan mag je de informatiebijeenkomst over de openstelling van POP3 op donderdag 25 maart niet missen!

Datum: donderdag 25 maart
Tijd: van 15.30 tot 17.00 uur
Plaats: online, vooraf aanmelden is niet nodig.

Tijdens de bijeenkomst krijg je informatie over:

  • de context, inhoud en mogelijkheden van de openstelling,
  • een toelichting op de beoordelingscriteria,
  • nuttige tips en tricks.

Meer informatie en de link naar de bijeenkomst vind je hier.

Openstelling POP3 Brabant

Van 29 april tot en met 10 juni  kunnen samenwerkingsverbanden (waaronder minimaal één landbouwer) subsidie aanvragen binnen het POP3+ programma. Met het PlattelandsOntwikkelingsProgramma 2014-2020 (POP3) geeft Europa een kwaliteitsimpuls aan het platteland. Er is binnen deze openstelling in totaal 2 miljoen euro beschikbaar gesteld. De subsidie is bedoeld voor projecten die bijdragen aan ontwikkeling, innovatie en verduurzaming.

Meer weten?

Bekijk de samenvatting van de regeling in de factsheet Samenwerking voor innovaties | Europees Innovatie Partnerschap voor agrofood.

Onze ambitie voor 2030 is om onze internationaal concurrerende, duurzame en innovatieve economie verder te versterken. Samen op weg naar een toekomstbehendig Brabant in 2030.

Beeld: Brabant Brand Box – Peter van Trijen

Praat mee over dit onderwerp

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Gerelateerde berichten