Spring naar content
NAAR EEN TOEKOMSTBEHENDIGE ECONOMIE
Beeld: www.metaalnieuws.nl

Het Data Value Center – Smart Industry (DVC-SI) nodigt je op 30 april van harte uit voor het Tafelgesprek ‘Op weg naar de Fabriek van de Toekomst’ met mkb-ondernemer Corné van Opdorp van de BOZ-Group. Het tafelgesprek is vooral interessant voor vertegenwoordigers uit mkb maakbedrijven die bezig zijn met het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen.

Ben jij projectleider, werkvoorbereider, afdelingshoofd ICT of directeur? Dan wil je dit niet missen. Je kunt je gratis inschrijven voor dit webinar en leren van de reis die Corné heeft afgelegd richting de Fabriek van de Toekomst en hoe hij met data MeerWaarde heeft gerealiseerd.

Datum: vrijdag 30 april
Tijd: 12.00 – 13.00 uur
Locatie: online, live gestreamd vanuit de fabriekshal van de BOZ-Group in Bergen op Zoom

Meer informatie en aanmelden

Over het Tafelgesprek en MeerWaarde met Data

Het DVC-SI Tafelgesprek is onderdeel van de reeks ‘MeerWaarde met Data’.

Frank Donders, business development manager van DVC-SI partner FME, heeft Corné begeleid richting de Fabriek van de Toekomst. FME heeft hiervoor het FOKUS programma ontwikkeld. Wat dit inhoudt en welke meerwaarde dat heeft opgeleverd komt tijdens dit tafelgesprek aan bod.

Laat je inspireren!

Wil je zelf ook aan de slag met data, maar weet je niet waar te beginnen, hoe je verdere stappen kunt zetten en wat data voor jouw bedrijf kan opleveren? Het Data Value Center – Smart Industry helpt MKB ondernemingen in de maakindustrie graag verder. Laat je inspireren door ondernemers die je voorgingen en luister in het Tafelgesprek naar de stappen die zij hebben gezet in het digitaliseren van hun productie.

Over DVC-SI

Het DVC-SI is een gezamenlijk initiatief van de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij, Brainport Development, Brainport Industries, FME, JADS, Koninklijke Metaalunie, Midpoint Brabant, REWIN, SURF en TNO, en wordt ondersteund door de Provincie Noord-Brabant en het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat.

Samen op weg naar een toekomstbehendig Brabant in 2030

Beeld: www.metaalnieuws.nl

 

Praat mee over dit onderwerp

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Gerelateerde berichten