Spring naar content
NAAR EEN TOEKOMSTBEHENDIGE ECONOMIE
download_scaled_1250x1250_6465

De provincie Noord-Brabant heeft samen met REWIN West-Brabant, Brainport Development, AgriFood Capital en de Brabantse OntwikkelingsMaatschappij een samenwerkingsovereenkomst getekend over innovatie in de voedselketen. Het ondertekenen van de Innovatieagenda Landbouw & Voedsel is een belangrijke stap in de samenwerking tussen Brabantse partners in de voedselketen.

Doel van de innovatieagenda is het versterken van het netwerk van innovatieve bedrijven die samen aan nieuwe innovaties voor de voedselketen werken.

Innovaties zijn de sleutel om oplossingen te vinden voor maatschappelijke uitdagingen en een toekomstbestendige economie en landbouw te ontwikkelen richting 2030. Daar gaan we met deze Brabantse partners en de innovatieagenda een impuls aan geven door bruggen te slaan tussen Landbouw en Voedsel, High Tech en Data

~ Martijn van Gruijthuijsen – gedeputeerde Economie, Kennis en Talentontwikkeling ~

Een duurzamere productie van ons eten, versterking van natuur en landschap, verbetering van de leefomgeving voor de Brabander en een betere beloning voor de ondernemer staan in deze innovatieagenda centraal.

Kijk en lees verder

Beeld: provincie Noord-Brabant
Samen op weg naar een toekomstbehendig Brabant in 2030! 

Praat mee over dit onderwerp

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Gerelateerde berichten