Spring naar content
NAAR EEN TOEKOMSTBEHENDIGE ECONOMIE
vrouw middenin de uitwisseling van data en digitale informatie

Ben je mkb-ondernemer in Brabant? En ben je bezig met de digitale toekomst en de impact daarvan op jouw bedrijf? Lijkt het je leuk om andere ondernemers te inspireren met jouw verhaal over digitaal en duurzaam ondernemen? Kun jij anderen vertellen hoe je werk maakt van data? Dan zijn we op zoek naar jou!  

Als je bezig bent met de toekomst van de je onderneming, ontkom je niet meer aan digitalisering. De ontwikkelingen op het gebied van digitalisering – data-economie, kunstmatige intelligentie, robotica, et cetera – gaan razendsnel. Digitalisering helpt bij het aanpakken van grote maatschappelijke opgaven, economische ontwikkelingen en ontwikkelingen in de gezondheidszorg, het onderwijs en de industrie. Kortom digitalisering draagt bij aan de hele samenleving.

Brabant digitaal op zoek naar jou

Waar liggen voor jou als ondernemer kansen door digitalisering in te zetten? Waar loop je tegenaan? Deel je ervaringen met ‘Brabant digitaal’ en draag bij aan de ontwikkeling van de data-economie in Brabant. Samen nemen we het initiatief om ondernemers te inspireren en de innovatiekracht van toekomstbehendige ondernemers te stimuleren.

Doe je mee?

Stuur een e-mail met je naam en contactgegevens naar economie@brabant.nl en zet in het onderwerp ‘Brabant digitaal’. We nemen dan binnen twee werkdagen contact met je op.

Stimuleren van de innovatiekracht van onze ondernemers

Investeren in digitalisering en verduurzamen van de bedrijfsvoering is van levensbelang voor de concurrentiekracht en de toekomst van bedrijven. Niet alleen ondernemers profiteren daarvan. Alle inwoners van Brabant hebben belang bij een ondernemend en innovatief ecosysteem. Daarom stimuleren we ondernemerschap en investeren we in kennisinstellingen, ondernemers en digitale vernieuwers.

Samen op weg naar een toekomstbehendig Brabant in 2030. 

Beeld: Unsplash

Praat mee over dit onderwerp

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Gerelateerde berichten