Spring naar content
NAAR EEN TOEKOMSTBEHENDIGE ECONOMIE
Werkbezoek Pivot Park door gedeputeerde economie en leden Provinciale Staten Noord-Brabant

Martijn van Gruijthuijsen, gedeputeerde Economie, Kennis en Talentontwikkeling, bezocht voor de zomer samen met een aantal leden van Provinciale Staten Pivot Park. De afgelopen jaren is Pivot Park enorm gegroeid en heeft het zich ontwikkeld tot een innovatieve Life Sciences & Health campus. Een innovatieve hotspot in de farmaceutische industrie. 

Video Pivot Park werkbezoek Martijn van Gruijthuijsen en Provinciale Statenleden provincie Noord-Brabant

Bekijk het werkbezoek in anderhalve minuut

Provinciale Staten nemen veel besluiten in het provinciehuis. Het is goed om ook de provincie in te gaan om te zien waar dat landt. Pivot Park is daar echt een heel mooi voorbeeld van.

€ 10 miljoen voor campussen, innovatiedistricten en broedplaatsen voor talent

Om in de toekomst te kunnen blijven concurreren besloot de provincie Noord-Brabant onlangs om met een impuls van 10 miljoen euro de doorontwikkeling van campussen, innovatiedistricten en broedplaatsen voor talent te ondersteunen. Brabant is de innovatieve regio van Nederland waar samen experimenteren leidt tot nieuwe technologie, producten en oplossingen voor de maatschappelijke uitdagingen van vandaag en morgen. De provincie bouwt voort op de sterke campussen die we al hebben, zoals Pivot Park waar de provincie ook aandeelhouder van is.

Nieuwsgierig naar meer? Lees verder in de uitvoeringsagenda versterking campussen, stedelijke innovatiedistricten, fieldlabs en hybride leeromgevingen.

Over Pivot Park

Pivot Park, gevestigd in het hart van de stad Oss, is een campus met een hoogwaardig ecosysteem van bedrijven en kennisinstellingen die zich richt op innovaties binnen life sciences en medicijnontwikkeling. Het Pivot Park ecosysteem bestaat uit een actieve en innovatieve (bio)farmaceutische gemeenschap als hub binnen een breder internationaal netwerk. De campus zorgt ervoor dat innovatieve startende en groeiende bedrijven hun geneesmiddelen onder de best mogelijke omstandigheden kunnen ontwikkelen, onder meer door de aanwezigheid van kantoor- en ontmoetingsfaciliteiten, gedeelde state of the art labs en apparatuur, zoals het Pivot Park Screening Center en het Open Acces Laboratorium.

Lees verder op de website van Pivot Park

Op naar een toekomstbehendige economie voor Brabant in 2030!

Beeld: Brabant Brand Box

Praat mee over dit onderwerp

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Gerelateerde berichten