Spring naar content
NAAR EEN TOEKOMSTBEHENDIGE ECONOMIE
icoon van de provincie noord-brabant met daarin elementen van een circulaire economie waarin we samen op weg gaan naar een toekomstbehendig brabant in 2030

Wat afval is voor één bedrijf, kan een grondstof zijn voor de ander. Hoe geef je rest- en bijstromen een tweede leven? Het samenwerkingsplatform Symbiosis4Growth heeft daarover een boekje gemaakt. Het boekje ‘Circulair ondernemen: van reststroom naar meerwaarde’ geeft zes voorbeelden uit de praktijk van geslaagde resultaten.

Download het boekje

afbeelding van Anne-Marie Spierings, gedeputeerde provincie Noord-Brabant, die het nieuwe boekje Circulair Ondernemen van Symbiosis4Growth presenteert

 

Over Symbiosis4Growth

Symbiosis4Growth is een samenwerkingsplatform dat industriële symbiose bij bedrijven in West-Brabant, Midden-Brabant en Zeeland wil versnellen én realiseren. Het doel is om te bemiddelen in de samenwerking tussen bedrijven die (rest)materialen, energie, kennis, capaciteit, faciliteiten en innovatie met elkaar kunnen uitwisselen. Waarom?

  • het kan kosten besparen
  • een positieve bijdrage leveren aan het milieu
  • en innovatie stimuleren.

Heb je een bedrijf in Zeeland, Midden- of West-Brabant en wil je ook kijken of je afvalstromen kunt benutten? Lees dan verder op de website van Symbiosis4Growth.

Ga naar de website

Samen op weg naar een toekomstbehendige economie voor Brabant in 2030!

Praat mee over dit onderwerp

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Gerelateerde berichten