Spring naar content
NAAR EEN TOEKOMSTBEHENDIGE ECONOMIE
ernest-ojeh-UrCV-U9hhCo-unsplash

Ben jij een mkb’er of kmo’er in de grensregio? Ontwikkel je nieuwe, innovatieve technologie die verbonden is aan energie of energietransitie? Zou je jouw nieuwe innovatie graag willen testen in een proeftuin? Of zoek je naar een manier om je innovatie op te schalen? Dan is het Europese project ConnectSME op zoek naar jou!

Over ConnectSME

Het project ConnectSME is onderdeel van het Europese programma Interreg Vlaanderen-Nederland. Doel van het project is de marktintroductiekansen van innovatieve technologieën in de grensregio verbeteren. En het project wil ook CO2-reducties maximaliseren om de klimaatdoelstelling te halen.

Zes proeftuinen
Het project verbindt bedrijven met zes proeftuinen in de grensregio Vlaanderen-Nederland die sterk inzetten op duurzame ontwikkeling. Een Belgische kennisinstelling ondersteunt het testen van nieuwe producten en diensten in een Nederlandse of Belgische proeftuin. Voor de zes proeftuinen is het project op zoek naar uiteenlopende nieuwe technologieën.

Waarom wil je meedoen?

Er is geld, advies en er zijn middelen beschikbaar om jouw innovatieve idee, product en/of dienst verder te ontwikkelen, testen, analyseren en demonstreren.

Er zijn 36 kennisvouchers van 10.000 euro beschikbaar in de eerste fase. Daarom is er in de eerste fase plaats voor 36 enthousiaste en innovatieve mkb’ers en/of kmo’ers – zes per proeftuin – die worden ondersteund via dit vouchersysteem. Is jouw innovatie een succes? Dan zijn er twee kennisvouchers van 40.000 euro beschikbaar in de tweede fase.

Meer weten?

Ga naar het uitgebreide nieuwsbericht over ConnectSME. Wil je je meteen aanmelden? Ga dan naar de ConnectSME-flyer met daarin alles over het project, de verschillende proeftuinen en het aanmeldproces per proeftuin.

Praat mee over dit onderwerp

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Gerelateerde berichten