Spring naar content
NAAR EEN TOEKOMSTBEHENDIGE ECONOMIE
foto van innovatieve technologie

Het Brabant Startup Fonds is hét vroege fase investeringsfonds van de provincie Noord-Brabant. Dit fonds kan per startup een kredietlening tussen de 50.000 euro en de 350.000 euro beschikbaar stellen. Het Brabant Startup Fonds financiert kansrijke startende ondernemingen in Noord-Brabant die innovatief en kennisintensief zijn. Het fonds adviseert en ondersteunt om van idee tot product-marktfit te komen en (vervolg-)investeerders aan te trekken.

Sinds 1 juli 2018 financiert het Brabant Startup Fonds BV (als 100% zelfstandige deelneming van de provincie Noord-Brabant) kansrijke startups in de hele vroege fase voor de provincie Noord-Brabant die innovatief en kennisintensief zijn. De resultaten van drie jaar Brabant Startup Fonds mogen er zijn! In de infographic zie je dat het fonds in de afgelopen drie jaar 42 fondsaanvragen heeft behandeld. Het fonds scoort duidelijk hoger dan de gestelde ambities op sociaal maatschappelijke impact en vervolgfinanciering.

Bekijk de infographic BSF 2018-2021

Na de eerste storting van EUR 10 miljoen aan fondsvermogen in 2018 is er recentelijk opnieuw EUR 10 miljoen aan fondsvermogen aangetrokken voor de periode van drie jaar tot eind 2024.

Zo financiert het Brabant Startup Fonds innovatieve en kennisintensieve startups in de hele vroege fase van hun bestaan en zorgt het fonds voor een blijvende sociaal maatschappelijke en economische impact in de provincie Noord-Brabant.

Meer informatie over het Brabant Startup Fonds lees je op de website van onze partner Braventure

Op naar een toekomstbehendige economie voor Brabant in 2030!

Praat mee over dit onderwerp

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Gerelateerde berichten