Spring naar content
NAAR EEN TOEKOMSTBEHENDIGE ECONOMIE
Logistiek Park Moerdijk_Fase1DSV_wittransp

Port of Moerdijk maakte vorige week woensdag bekend dat DSV zich als eerste bedrijf gaat vestigen op het nieuwe Logistiek Park Moerdijk (LPM). Het bedrijf gaat uitbreiden met meer dan 200.000 m2 hoogwaardige opslag en distributie. De onlangs benoemde nummer 1 logistiek dienstverlener is een bekende naam op het haven- en industrieterrein Moerdijk. DSV heeft al twee vestigingen waar vandaan zij vele klanten in de wereld bedienen. De verwachting is dat in het najaar met de bouw kan worden gestart en dat de vestiging van DSV in 2023 actief is. Lees verder in het nieuwsbericht van Port of Moerdijk.

DSV is een zeer gewaardeerd bedrijf op het haven- en industrieterrein en zorgt voor vele banen in de regio en aansprekende klanten.

~ Ferdinand van den Oever – directeur van Havenbedrijf Moerdijk ~

Over Logistiek Park Moerdijk

Het Logistiek Park biedt ruimte voor grootschalige opslag en distributie. Het richt zich speciaal op value added logistics; logistieke bedrijven die waarde aan het product en werkgelegenheid toevoegen. De aanleg van LPM betekent een forse uitbreiding van het haven- en industriegebied. Hierdoor krijgt Moerdijk als multimodaal knooppunt een stevige impuls. Het bedrijventerrein is zo’n 200 hectare groot waarvan 140 hectare uitgeefbaar is. De locatie is multimodaal ontsloten via de weg, het spoor en het water en ligt pal naast het haventerrein en knooppunt Klaverpolder (A16/A17).

Over DSV – Global Transport and Logistics

DSV biedt elke dag supply chain-oplossingen voor duizenden bedrijven. Van klein familiebedrijven tot grote multinationals. Ons bereik is wereldwijd, maar onze aanwezigheid is lokaal en dichtbij onze klanten. Meer dan 56.000 werknemers in meer dan 80 landen werken gepassioneerd om geweldige klantervaringen en diensten van hoge kwaliteit te realiseren. Lees meer over DSV.

Over Port of Moerdijk

Port of Moerdijk is de vierde en meest inlands gelegen zeehaven van Nederland. De open verbinding met zee en de maximale keuzevrijheid voor shortsea, binnenvaart, spoor, weg of buisleidingen brengen Europese bestemmingen binnen handbereik. Dankzij de strategische ligging is Port of Moerdijk een logistieke hotspot bij uitstek en een belangrijk knooppunt voor duurzame procesindustrie.
Het is de tweede economische motor van Noord-Brabant en een belangrijke bron van werkgelegenheid. Lees meer over Port of Moerdijk.

Beeld: Port of Moerdijk
Samen op weg naar een toekomstbehendige economie voor Brabant in 2030! 

Praat mee over dit onderwerp

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Gerelateerde berichten