Spring naar content
NAAR EEN TOEKOMSTBEHENDIGE ECONOMIE
Inspiratiebron voor het werk van Vincent van Gogh Nationaal Park Brabant

Van Gogh was een man die vasthield aan zijn ideeën en altijd hoop bleef houden op zijn succes. Zijn verhaal is er een van ambitie, doorzettingsvermogen en vertrouwen in jezelf ondanks kritiek en ontberingen. Het is een verhaal dat begon in Brabant en uiteindelijk de hele wereld raakte.

Technologiebedrijf ASML lanceert als introductie van een nieuwe campagne een korte film over Vincent van Gogh, zijn innovatie en Brabantse doorzettingsvermogen.

Lees hier het hele nieuwsbericht

Eren waar je vandaan komt, blijven experimenteren, nooit opgeven, proberen en falen en het dan opnieuw proberen. En al die tijd erop blijven vertrouwen dat elke uitdaging kan worden overwonnen.

~ ASML ~

Van Gogh en een toekomstbehendig Brabant

In de zomer van 2019 gingen high-tech bedrijf ASML, Van Gogh Brabant en het Van Gogh Museum Amsterdam een langdurige samenwerking aan. Deze samenwerking biedt de kans het Van Gogh gedachtengoed en erfgoed te verbinden, te behouden en in te zetten om kennis en passie met een breed publiek te delen.

De provincie Noord-Brabant stimuleert economische groei en innovatie om de brede welvaart en de sociale samenhang in Brabant te bevorderen. Tegelijkertijd bekommeren we ons om ons leefklimaat. Denk hierbij bijvoorbeeld aan luchtkwaliteit, natuurontwikkeling en bereikbaarheid. De aantrekkelijkheid en levendigheid van de woon- en leefomgeving is steeds meer een randvoorwaarde voor economische ontwikkeling (bron: visie op een toekomstbehendige economie voor Brabant).

De provincie Noord-Brabant is founding partner van het Van Gogh Nationaal Park en ondersteunt het initiatief met financiële middelen en expertise. Lees verder over Van Gogh Nationaal Park

Op naar een toekomstbehendige economie voor Brabant in 2030! 

Beeld: provincie Noord-Brabant

Praat mee over dit onderwerp

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Gerelateerde berichten