Spring naar content
NAAR EEN TOEKOMSTBEHENDIGE ECONOMIE
coverfoto even voorstellen toekomstbehendig brabant

We werken samen aan een toekomstbehendig Brabant. Een toekomstbehendig Brabant voor en door mensen. De mensen bij de provincie Noord-Brabant werken aan het vormgeven en uitvoeren van de ambities en doelstellingen die in het Beleidskader Economie 2030 staan. Wie zijn het en wat doen ze?

Dit keer stellen we graag Ralf Hulsman aan je voor. Hij werkt als beleidsmedewerker Innovatie aan het thema Maintenance & Services.

Wat is het leukste aan jouw functie?

Ik vind het fantastisch om samen met collega’s te mogen bijdragen aan oplossingen voor de economische en maatschappelijke opgaven waarvoor we staan. Zo maken we de wereld stap voor stap een beetje beter. In deze functie kan ik dat combineren met mijn interesse in innovatie en technologie. Dat maakt het voor mij compleet.

Ik ben trots op de trajecten waar ik momenteel aan werk en de ambities die we daarmee najagen

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Na mijn online start tijdens de lockdown ben ik blij dat mijn dag nu met regelmaat begint met de rit naar het provinciehuis voor overleg met collega’s. Ook ga ik nu naar andere locaties voor overleg met externe partners & stakeholders. Ik haal veel energie uit het samen realiseren van mooie dingen en dat gaat nu eenmaal een stuk beter via persoonlijk contact.

foto van beleidsmedewerker Ralf Hulsman beleidsmedewerker innovatie provincie Noord-Brabant

 

Aan welke uitvoeringsagenda werk je en wat zijn jouw doelstellingen in 2021?

Ik werk aan de clusters Maintenance & Services en Groene Chemie in de uitvoeringsagenda Toekomstbestendige Clusters en Triple Helix Samenwerking. Daarnaast maak ik deel uit van het kernteam Havenstrategie Moerdijk 2030. De rode draad in deze dossiers wordt gevormd door het genereren van economische impact en het bijdragen aan de maatschappelijke opgaven energietransitie en grondstoffentransitie.

Op welk resultaat ben je het meest trots?

Ik ben trots op de trajecten waar ik momenteel aan werk en de ambities die we daarmee najagen. Ik werk sinds begin dit jaar bij de provincie Noord-Brabant en de meeste trajecten hebben een lange looptijd. Daarom kan ik nog niet terugkijken op een groot aantal afgeronde projecten en bijbehorende resultaten.

Welk thema kies je als een thema zou mogen kiezen?

Precies de thema’s waar ik nu mee te maken heb. Dat zijn Innovatie & sleuteltechnologieën en Circulariteit & duurzaamheid.

Meer weten?

Lees verder op dit platform of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Je ontvangt dan maandelijks nieuws en achtergrondinformatie over toekomstbehendige projecten. Wil je meer weten over innovatie? Lees dan verder in de uitvoeringsagenda toekomstbestendige clusters en triple helix samenwerking. Heb je een vraag aan Ralf? Laat dan een reactie achter onder dit bericht.

Op naar een toekomstbehendige economie voor Brabant in 2030! 

Praat mee over dit onderwerp

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Gerelateerde berichten