Spring naar content
NAAR EEN TOEKOMSTBEHENDIGE ECONOMIE
Nieuwsitem-certificaten-Brabants-Besten

Ieder jaar benoemt de provincie Noord-Brabant speciale mkb ondernemers tot ‘Brabants Besten’. Zij zijn koploper op het gebied van sociaal innovatief werkgeverschap en dragen actief en positief bij aan onze Brabantse economie en samenleving.

Deze groep ondernemers heeft zoveel kennis en ervaring in huis dat we deze graag inzetten om andere ondernemers te informeren en vooral te inspireren. Daarnaast zijn zij ook voor de provincie een belangrijk klankbord.

~ Irene van der Staak – projectleider ~

Ook dit jaar zijn er nieuwe ondernemers benoemd tot Brabants Besten. Onlangs ontvingen deze mkb’ers hun certificaat en daar zijn zij terecht trots op! Op het platform Innovatief werkgeverschap kun je kennismaken met onze Brabants Besten.

Ben je ook een trotse, actieve Brabantse mkb ondernemer? Laat jezelf zien en gebruik de toolkit van #inBrabant

Brabants Besten zijn mkb ondernemers die vernieuwende oplossingen inzetten voor hun huidige en toekomstige werknemers. Zij willen actief positief bijdragen aan onze Brabantse economie en samenleving. Wil je meer weten over innovatief werkgeverschap en de Brabants Besten? Neem dan een kijkje op het platform Innovatief Werkgeverschap

Praat mee over dit onderwerp

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Gerelateerde berichten