Spring naar content
NAAR EEN TOEKOMSTBEHENDIGE ECONOMIE
Green Matchmaking, circulariteit & duurzaamheid, talent & arbeidsmarkt

Kun je wel wat hulp gebruiken? Wil je aan de slag met een literatuuronderzoek, een marketing- of businessplan of een technisch vraagstuk en kom je er niet aan toe? Meld je dan nu aan voor Green Matchmaking op dinsdag 13 april en ontmoet laagdrempelig enthousiaste stagiaires en trainees die graag helpen.

  • Maak via het B2Match platform een profiel aan
  • Geef aan wat je zoekt en biedt
  • Plan virtuele speeddates voor 13 april

Meld je direct aan & vind jouw ideale match!Een succesvolle match leidt tot een stage of traineeship.

Over Green Matchmaking

Green Matchmaking is voor bedrijven die hulp van (afgestudeerde) MBO, HBO- of WO-studenten kunnen gebruiken rondom bio-circulaire innovaties, duurzaamheid of de energietransitie. Het is een coproductie van de Green Chemistry Campus, Centre of Expertise Biobased Economy van Avans Hogeschool en HZ University for Applied Sciences, Circular Biobased Delta en CURIO.

Learning Community

Dit event maakt deel uit van het ‘Learning Community’ project dat het onderwijs in de regio West-Brabant optimaal aan wil laten sluiten op bio-circulaire bedrijven. Behalve de drie eventorganisatoren zijn Regio West-Brabant, de Rabobank en Port of Moerdijk partners, in samenwerking met Provincie Noord-Brabant en N.V. REWIN West-Brabant.

Praat mee over dit onderwerp

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest geliked
Inline Feedbacks
View all comments
Ineke van Kruining
1 maand geleden

Mooi initiatief! Is deze Green Matchmaking ook geschikt voor studenten uit het economisch domein (Accountancy, Bedrijfskunde, Finance & Control en HRM) die vanuit hun opleiding willen bijdragen aan bio-circulaire bedrijven?
(Ineke van Kruining – Avans Hogeschool AAFM/Expertisecentrum Sustainable Business)

Editor
redactie
1 maand geleden

Het zal voor bedrijven die een stageplaats hebben zeker interessant zijn als studenten vanuit de economische hoek een meerwaarde kunnen leveren. Studenten kunnen op de website zien hoe ze zich kunnen registreren, hun cv kunnen toevoegen en zorgen dat ze opvallen.

Gerelateerde berichten