Spring naar content
NAAR EEN TOEKOMSTBEHENDIGE ECONOMIE
bron: Unsplash | Hugo Kruip

Heb jij of heeft jouw bedrijf een innovatief idee voor duurzaam energieverbruik of CO2-reductie? En ben je actief in de grensregio Vlaanderen, Zeeland, Limburg of Noord-Brabant? Misschien kom je dan in aanmerking voor een Europese subsidie. CrossRoads2 Sustainable Energy is namelijk het vervolg op CrossRoads2 met focus op klimaat en energie. Tot en met donderdag 11 februari kun je via Stimulus Programmamanagement subsidie aanvragen voor jouw project. Hieronder een terugblik op CrossRoads2 om je te inspireren.

Terugblik op CrossRoads2

CrossRoads2 gaf Vlaamse kmo- en Nederlandse mkb-bedrijven in het grensgebied in de periode 2016-2020 de kans om te investeren in toonaangevende innovaties. Door financiële ondersteuning konden ondernemers via een haalbaarheidsstudie een technologie toetsen. Of ze kregen de kans om een prototype ontwikkelen in een breder innovatieproject. Een groot succes met mooie resultaten, mogelijk gemaakt door het Europese programma Interreg Vlaanderen – Nederland.

bron: www.crossroads2.eu

 

In onderstaand filmpje vertellen een aantal ondernemers wat CrossRoads2 hen heeft gebracht en kijken de voorzitter van de Stichting CrossRoads2, Ellen Theewes, en projectpartners terug op een succesvolle grensoverschrijdende samenwerking.

Meer weten?

Op de website van Crossroads2 vind je meer informatie over verschillende gerealiseerde innovatieve projecten en het complete eindverslag van het project CrossRoads2.

 

Praat mee over dit onderwerp

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Gerelateerde berichten