Spring naar content
NAAR EEN TOEKOMSTBEHENDIGE ECONOMIE
Brabant Startup Fonds helpt met investering in start-ups

Een toekomstbehendige economie kan niet zonder groei, innovatie en investeringen. Het Brabant Startup Fonds investeert daarom in innovatieve en kennisintensieve start-ups. Door het begeleiden van financieringsaanvragen en het verstrekken van kredietleningen krijgen startende ondernemers de kans om hun innovatieve ideeën tot leven te brengen en uit te voeren. Laat je deze week inspireren door het verhaal van Lusoco.

Lusoco is een tech start-up en ontwikkelde glas dat als energiebron werkt. Met hulp van fluorescerende kleurstoffen en zonnecellen neemt het glas overdag zonlicht op en kan het ’s nachts als lichtbron kan worden gebruikt. Bijvoorbeeld voor verlichting van gevels, lichtreclame en/of bewegwijzering. Met de investering en begeleiding vanuit het Brabant Startup Fonds kon het bedrijf groeien en hun technologie verder ontwikkelen. Vanuit dit stevige fundament wil Lusoco graag doorgroeien en vooroplopen met innovaties die maatschappelijke impact hebben.

Lees het verhaal van Lusoco

Laat de technologie even los en kijk welke maatschappelijke relevantie en impact er gemaakt kan worden.

Heb jij ook een goed idee?

Het Brabant Startup Fonds is het investeringsfonds van de provincie Noord-Brabant.

Zie jij kansen voor je eigen idee, je startende onderneming en wil je meer informatie over de mogelijkheden die het Brabant Startup Fonds jou kan bieden? Meld je dan aan bij Braventure. Samen met jou kijken ze welke begeleiding het beste bij jou past.

Op naar een toekomstbehendige economie voor Brabant in 2030! 

© Unsplash

Praat mee over dit onderwerp

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Gerelateerde berichten