Spring naar content
NAAR EEN TOEKOMSTBEHENDIGE ECONOMIE
Brabant Startup Fonds helpt met investering in start-ups

Een toekomstbehendige economie kan niet zonder groei, innovatie en investeringen. Het Brabant Startup Fonds investeert daarom in innovatieve en kennisintensieve startups. Door het begeleiden van financieringsaanvragen en het verstrekken van kredietleningen krijgen startende ondernemers de kans om hun innovatieve ideeën tot leven te brengen en uit te voeren. Laat je deze week inspireren door het verhaal van MindYourPass.

MindYourPass ontwikkelde een techniek om op een makkelijke, gebruiksvriendelijke manier wachtwoorden veilig en met behoud van privacy te maken. Het Brabant Startup Fonds hielp de start-up door een belangrijke fase heen; van productontwikkeling tot het opbouwen van een klantenkring. Het product is geschikt voor gebruik door particulieren en bedrijven binnen én buiten Nederland. Oprichters Merijn de Jonge en Panja Sea-Ui geloven in een online digitale wereld die voor iedereen veilig en makkelijk toegankelijk is.

Lees het verhaal van MindYourPass

Ambassadeurs zijn onontbeerlijk om je stapje voor stapje verder te helpen

~ Merijn de Jonge – MindYourPass ~

Heb jij ook een goed idee?

Het Brabant Startup Fonds is het investeringsfonds van de provincie Noord-Brabant.

Zie jij kansen voor je eigen idee, je startende onderneming en wil je meer informatie over de mogelijkheden die het Brabant Startup Fonds jou kan bieden? Meld je dan aan bij Braventure. Samen met jou kijken ze welke begeleiding het beste bij jou past.

Op naar een toekomstbehendige economie voor Brabant in 2030! 

Beeld: Unsplash

Praat mee over dit onderwerp

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Gerelateerde berichten