Spring naar content
NAAR EEN TOEKOMSTBEHENDIGE ECONOMIE
Brabant Startup Fonds helpt met investering in start-ups

Een toekomstbehendige economie kan niet zonder groei, innovatie en investeringen. Het Brabant Startup Fonds investeert daarom in innovatieve en kennisintensieve startups. Door het begeleiden van financieringsaanvragen en het verstrekken van kredietleningen krijgen startende ondernemers de kans om hun innovatieve ideeën tot leven te brengen en uit te voeren. Laat je deze week inspireren door het verhaal van Salvia BioElectronics.

Salvia BioElectronics ontwikkelt een soort mini-pacemaker om migraine te onderdrukken. Deze ambitieuze start-up wil medicijnvrije oplossingen bieden en deze breed toegankelijk maken. Hun missie is om met bio-electronische oplossingen de gezondheid te herstellen van mensen die leiden aan chronische migraine. Het Brabant Startup Fonds draagt samen met andere investeerders financieel bij om het prototype verder te ontwikkelen en te testen.

Lees het verhaal van Salvia BioElectronics

Iedereen in het team maakt het verschil, het succes ligt in je eigen handen

Heb jij ook een goed idee?

Het Brabant Startup Fonds is het investeringsfonds van de provincie Noord-Brabant.

Zie jij kansen voor je eigen idee, je startende onderneming en wil je meer informatie over de mogelijkheden die het Brabant Startup Fonds jou kan bieden? Meld je dan aan bij Braventure. Samen met jou kijken ze welke begeleiding het beste bij jou past.

Op naar een toekomstbehendige economie voor Brabant in 2030! 

Beeld: Unsplash

Praat mee over dit onderwerp

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Gerelateerde berichten