Spring naar content
NAAR EEN TOEKOMSTBEHENDIGE ECONOMIE
Brabant Startup Fonds helpt met investering in start-ups

Een toekomstbehendige economie kan niet zonder groei, innovatie en investeringen. Het Brabant Startup Fonds investeert daarom in innovatieve en kennisintensieve startups. Door het begeleiden van financieringsaanvragen en het verstrekken van kredietleningen krijgen startende ondernemers de kans om hun innovatieve ideeën tot leven te brengen en uit te voeren. Laat je deze week inspireren door het verhaal van Tusti.

Tusti ontwikkelde een nieuwe technologie voor het schoonmaken én scheiden van kunststoffen die andere recyclingbedrijven niet kunnen verwerken. Het Brabant Startup Fonds hielp Tusti van goed idee naar een volledig uitgewerkt businessplan en met de investeringen die daarbij horen. Oprichters Jan Kolijn en Eline van Stiphout willen in de toekomst steeds meer kunststoffen recyclen waarbij de gerecyclede kunststoffen worden hergebruikt in mooie, nieuwe producten.

Lees het verhaal van Tusti High Tech Recycling

Een tip voor toekomstige ondernemers: “volg je eigen weg”

~ Jan Kolijn – Tusti ~

Heb jij ook een goed idee?

Het Brabant Startup Fonds is het investeringsfonds van de provincie Noord-Brabant.

Zie jij kansen voor je eigen idee, je startende onderneming en wil je meer informatie over de mogelijkheden die het Brabant Startup Fonds jou kan bieden? Meld je dan aan bij Braventure. Samen met jou kijken ze welke begeleiding het beste bij jou past.

Op naar een toekomstbehendige economie voor Brabant in 2030! 

Beeld: Unsplash

Praat mee over dit onderwerp

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Gerelateerde berichten