Spring naar content
NAAR EEN TOEKOMSTBEHENDIGE ECONOMIE
Brabant Startup Fonds helpt met investering in start-ups

Een toekomstbehendige economie kan niet zonder groei, innovatie en investeringen. Het Brabant Startup Fonds investeert daarom in innovatieve en kennisintensieve start-ups. Door het begeleiden van financieringsaanvragen en het verstrekken van kredietleningen krijgen startende ondernemers de kans om hun innovatieve ideeën tot leven te brengen en uit te voeren. Laat je deze week inspireren door het verhaal van DENS (Dutch Energy Solutions).

De missie van DENS is het versnellen van de energietransitie door veilige en betrouwbare waterstofbronnen te creëren die overal ter wereld emissievrij hernieuwbare energie leveren. Ze ontwikkelden de DENS X2; een aggregaat die elektriciteit opwekt op basis van hydrozine. Met de investering vanuit het Brabant Startup Fonds kon DENS zich vanaf het begin af aan doorontwikkelen. DENS wil graag doorgroeien, verder opschalen en doorontwikkelen om de energietransitie te versnellen.

Lees het verhaal van DENS

Geef niet op, blijf in jezelf en jouw idee geloven!

Heb jij ook een goed idee?

Het Brabant Startup Fonds is het investeringsfonds van de provincie Noord-Brabant.

Zie jij kansen voor je eigen idee, je startende onderneming en wil je meer informatie over de mogelijkheden die het Brabant Startup Fonds jou kan bieden? Meld je dan aan bij Braventure. Samen met jou kijken ze welke begeleiding het beste bij jou past.

Op naar een toekomstbehendige economie voor Brabant in 2030! 

Beeld: Unsplash

Praat mee over dit onderwerp

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Gerelateerde berichten