Spring naar content
NAAR EEN TOEKOMSTBEHENDIGE ECONOMIE
Brabant Startup Fonds helpt met investering in start-ups

Een toekomstbehendige economie kan niet zonder groei, innovatie en investeringen. Het Brabant Startup Fonds investeert daarom in innovatieve en kennisintensieve start-ups. Door het begeleiden van financieringsaanvragen en het verstrekken van kredietleningen krijgen startende ondernemers de kans om hun innovatieve ideeën tot leven te brengen en uit te voeren. Laat je deze week inspireren door het verhaal van Dynamic Marine Systems.

Dynamic Marine Systems (DMS) ontwikkelt stabilisatiesystemen voor jachten en wil wereldmarktleider worden. Het begon met twee bevlogen ondernemers en het op de markt brengen van één product. Nu werken oprichters Patrick Noor en Arnold van Aken samen met een team medewerkers en ontwikkelen, produceren en verkopen ze vier verschillende stabilisatiesystemen. Van start-up naar scale-up. Van start-up naar marktleider in Nederland. Het Brabant Startup Fonds bood financiële ondersteuning, een kritische blik en goed advies.

Lees het verhaal van Dynamic Marine Systems

Het begint bij ons echt vanuit een passie, dit zorgt ervoor dat je de drive hebt om altijd door te blijven gaan

~ Patrick Noor en Arnold van Aken – Dynamic Marine Systems ~

Heb jij ook een goed idee?

Het Brabant Startup Fonds is het investeringsfonds van de provincie Noord-Brabant.

Zie jij kansen voor je eigen idee, je startende onderneming en wil je meer informatie over de mogelijkheden die het Brabant Startup Fonds jou kan bieden? Meld je dan aan bij Braventure. Samen met jou kijken ze welke begeleiding het beste bij jou past.

Op naar een toekomstbehendige economie voor Brabant in 2030! 

Beeld: Unsplash

Praat mee over dit onderwerp

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Gerelateerde berichten