Spring naar content
NAAR EEN TOEKOMSTBEHENDIGE ECONOMIE
Brabant Startup Fonds helpt met investering in start-ups

Een toekomstbehendige economie kan niet zonder groei, innovatie en investeringen. Het Brabant Startup Fonds investeert daarom in innovatieve en kennisintensieve startups. Door het begeleiden van financieringsaanvragen en het verstrekken van kredietleningen krijgen startende ondernemers de kans om hun innovatieve ideeën tot leven te brengen en uit te voeren. Laat je deze week inspireren door het verhaal van JointSphere.

JointSphere ontwikkelt een implantaat voor kleine kraakbeendefecten in de knie. Door dit implantaat kan een kraakbeendefect in de knie duurzaam worden hersteld en is een ingreep zoals het plaatsen van een knieprothese in veel gevallen niet meer nodig. Met de financiële bijdrage vanuit het Brabant Startup Fonds kon JointSphere het productontwerp verder optimaliseren. De laatste ontwikkelingsfase van het product is het testen van het implantaat in de mens.

Lees het verhaal van JointSphere

De aantrekkingskracht van het werken in een start-up is samen met een team een bedrijf vanuit het niets opbouwen.

Heb jij ook een goed idee?

Het Brabant Startup Fonds is het investeringsfonds van de provincie Noord-Brabant.

Zie jij kansen voor je eigen idee, je startende onderneming en wil je meer informatie over de mogelijkheden die het Brabant Startup Fonds jou kan bieden? Meld je dan aan bij Braventure. Samen met jou kijken ze welke begeleiding het beste bij jou past.

Op naar een toekomstbehendige economie voor Brabant in 2030! 

Beeld: Unsplash

Praat mee over dit onderwerp

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Gerelateerde berichten