Spring naar content
NAAR EEN TOEKOMSTBEHENDIGE ECONOMIE
Brabant Startup Fonds helpt met investering in start-ups

Een toekomstbehendige economie kan niet zonder groei, innovatie en investeringen. Het Brabant Startup Fonds investeert daarom in innovatieve en kennisintensieve start-ups. Door het begeleiden van financieringsaanvragen en het verstrekken van kredietleningen krijgen startende ondernemers de kans om hun innovatieve ideeën tot leven te brengen en uit te voeren. Laat je deze week inspireren door het verhaal van Mentech.

Mentech ontwikkelde HUME; een systeem dat met hulp van wearables fysiologische kenmerken registreert en door slimme algoritmen vroegtijdig spanning of stress herkent. HUME is ontwikkeld voor mensen met een verstandelijke beperking of dementie. Ze zijn vaak onvoldoende in staat om hun emoties of gevoelens kenbaar te maken. Met HUME krijgen deze kwetsbare mensen een stem. Met de bijdrage vanuit het Brabant Startup Fonds kon Mentech de ontwikkeling van HUME versnellen.

Lees het verhaal van Mentech

Samenwerken met medewerkers die net zo in de missie van het bedrijf geloven als jijzelf is key!

Heb jij ook een goed idee?

Het Brabant Startup Fonds is het investeringsfonds van de provincie Noord-Brabant.

Zie jij kansen voor je eigen idee, je startende onderneming en wil je meer informatie over de mogelijkheden die het Brabant Startup Fonds jou kan bieden? Meld je dan aan bij Braventure. Samen met jou kijken ze welke begeleiding het beste bij jou past.

Op naar een toekomstbehendige economie voor Brabant in 2030! 

Beeld: Unsplash

Praat mee over dit onderwerp

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Gerelateerde berichten