Spring naar content
NAAR EEN TOEKOMSTBEHENDIGE ECONOMIE
Brabant Startup Fonds helpt met investering in start-ups

Een toekomstbehendige economie kan niet zonder groei, innovatie en investeringen. Het Brabant Startup Fonds investeert daarom in innovatieve en kennisintensieve start-ups. Door het begeleiden van financieringsaanvragen en het verstrekken van kredietleningen krijgen startende ondernemers de kans om hun innovatieve ideeën tot leven te brengen en uit te voeren. Laat je deze week inspireren door het verhaal van Plasmacure.

Plasmacure ontwikkelde samen met verschillende medische partners en R&D-partners PLASOMA, een medisch apparaat dat met koud plasma wondgenezing stimuleert. Vooral voor mensen met chronische wonden een uitkomst. Met de bijdrage vanuit het Brabant Startup Fonds kon Plasmacure in de beginfase van het bedrijf de kosten dekken. Ook nu blijft financiering heel belangrijk. Er wordt veel onderzoek gedaan om alle vragen over deze nieuwe baanbrekende technologie te beantwoorden.

Lees het verhaal van Plasmacure

We zijn elke keer trots als we samen een goed resultaat hebben bereikt, dat geeft veel energie.

Heb jij ook een goed idee?

Het Brabant Startup Fonds is het investeringsfonds van de provincie Noord-Brabant.

Zie jij kansen voor je eigen idee, je startende onderneming en wil je meer informatie over de mogelijkheden die het Brabant Startup Fonds jou kan bieden? Meld je dan aan bij Braventure. Samen met jou kijken ze welke begeleiding het beste bij jou past.

Op naar een toekomstbehendige economie voor Brabant in 2030! 

Beeld: Unsplash

Praat mee over dit onderwerp

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Gerelateerde berichten