Spring naar content
NAAR EEN TOEKOMSTBEHENDIGE ECONOMIE
Brabant Startup Fonds helpt met investering in start-ups

Een toekomstbehendige economie kan niet zonder groei, innovatie en investeringen. Het Brabant Startup Fonds investeert daarom in innovatieve en kennisintensieve startups. Door het begeleiden van financieringsaanvragen en het verstrekken van kredietleningen krijgen startende ondernemers de kans om hun innovatieve ideeën tot leven te brengen en uit te voeren. Laat je deze week inspireren door het verhaal van Preceyes.

Preceyes ontwikkelt en verkoopt operatierobots. Daarmee kunnen oogchirurgen complexe behandelingen uitvoeren aan het netvlies. Bij de start van het bedrijf was de vroege-fase-financiering vanuit het Brabant Startup Fonds zeer welkom. Preceyes heeft het gebruikt voor onderzoek, testen, het verzamelen van gebruikerservaringen en het aangaan van de eerste strategische samenwerkingen. Inmiddels is de organisatie gegroeid. In de afgelopen jaren heeft het verschillende successen behaald. Nieuwsgierig naar hun hele verhaal?

Lees het verhaal van Preceyes

Koester je team, luister naar de vraag van je klant en focus!

Heb jij ook een goed idee?

Het Brabant Startup Fonds is het investeringsfonds van de provincie Noord-Brabant.

Zie jij kansen voor je eigen idee, je startende onderneming en wil je meer informatie over de mogelijkheden die het Brabant Startup Fonds jou kan bieden? Meld je dan aan bij Braventure. Samen met jou kijken ze welke begeleiding het beste bij jou past.

Op naar een toekomstbehendige economie voor Brabant in 2030! 

Beeld: Unsplash

Praat mee over dit onderwerp

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Gerelateerde berichten