Spring naar content
NAAR EEN TOEKOMSTBEHENDIGE ECONOMIE
Brabant Startup Fonds helpt met investering in start-ups

Een toekomstbehendige economie kan niet zonder groei, innovatie en investeringen. Het Brabant Startup Fonds investeert daarom in innovatieve en kennisintensieve start-ups. Door het begeleiden van financieringsaanvragen en het verstrekken van kredietleningen krijgen startende ondernemers de kans om hun innovatieve ideeën tot leven te brengen en uit te voeren. Laat je deze week inspireren door het verhaal van Solarge.

Solarge werd opgericht met als missie om de energietransitie te versnellen en ontwikkelde unieke recyclebare lichtgewicht zonnepanelen van zeer sterke lichtgewicht kunststoffen. Met de financiële bijdrage vanuit het Brabant Startup Fonds kon Solarge haar producten doorontwikkelen, testen en laten certificeren. Nu zijn ze bezig met het ontwikkelen van een volautomatische productielijn voor volumeproductie.

Lees het verhaal van Solarge

Het begint met een idee waar je enthousiast over bent. Zodra je dat hebt is een start-up ontzettend inspirerend omdat alle aspecten van een bedrijf voorbij komen.

Heb jij ook een goed idee?

Het Brabant Startup Fonds is het investeringsfonds van de provincie Noord-Brabant.

Zie jij kansen voor je eigen idee, je startende onderneming en wil je meer informatie over de mogelijkheden die het Brabant Startup Fonds jou kan bieden? Meld je dan aan bij Braventure. Samen met jou kijken ze welke begeleiding het beste bij jou past.

Op naar een toekomstbehendige economie voor Brabant in 2030! 

Beeld: Unsplash

Praat mee over dit onderwerp

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Gerelateerde berichten