Spring naar content
NAAR EEN TOEKOMSTBEHENDIGE ECONOMIE
Brabant Startup Fonds helpt met investering in start-ups

Een toekomstbehendige economie kan niet zonder groei, innovatie en investeringen. Het Brabant Startup Fonds investeert daarom in innovatieve en kennisintensieve start-ups. Door het begeleiden van financieringsaanvragen en het verstrekken van kredietleningen krijgen startende ondernemers de kans om hun innovatieve ideeën tot leven te brengen en uit te voeren. Laat je deze week inspireren door het verhaal van (Rural) Spark.

Vanuit de drive dat iedereen wereldwijd toegang moet hebben tot energie ontwikkelt Spark complete energieoplossingen die slim gedistribueerd, levensvatbaar en duurzaam zijn. Door ondersteuning en door investeringen van het Brabant Startup Fonds, de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij en Braventure werd Spark (voorheen Rural Spark) met de juiste expertise door de verschillende groeifasen heen geholpen. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een scale-up en kunnen ze steeds meer landen in Afrika voorzien van elektriciteit.

Lees het verhaal van Spark

Maak gewoon een begin, doe veel pilots, leer van je fouten en blijf niet te lang tegen de stroom in zwemmen.

Heb jij ook een goed idee?

Het Brabant Startup Fonds is het investeringsfonds van de provincie Noord-Brabant.

Zie jij kansen voor je eigen idee, je startende onderneming en wil je meer informatie over de mogelijkheden die het Brabant Startup Fonds jou kan bieden? Meld je dan aan bij Braventure. Samen met jou kijken ze welke begeleiding het beste bij jou past.

Op naar een toekomstbehendige economie voor Brabant in 2030! 

Beeld: Unsplash

Praat mee over dit onderwerp

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Gerelateerde berichten