Spring naar content
NAAR EEN TOEKOMSTBEHENDIGE ECONOMIE
Brabant Startup Fonds helpt met investering in start-ups

Een toekomstbehendige economie kan niet zonder groei, innovatie en investeringen. Het Brabant Startup Fonds investeert daarom in innovatieve en kennisintensieve startups. Door het begeleiden van financieringsaanvragen en het verstrekken van kredietleningen krijgen startende ondernemers de kans om hun innovatieve ideeën tot leven te brengen en uit te voeren. Laat je deze week inspireren door het verhaal van Tech2B.

Tech2B heeft een platform ontwikkeld specifiek gericht op de supply chain van de maakindustrie. Op het platform kunnen bedrijven een eigen bedrijfspagina invullen. Zo worden de expertise en kwaliteiten van een bedrijf zichtbaar en vindbaar. Met de financiering van het Brabant Startup Fonds kon Tech2B een vliegende start maken met hun missie om de maakindustrie te optimaliseren en verbinden.

Lees het verhaal van Tech2B

Marktvalidatie, goed in kaart brengen wat door wie gevraagd wordt, is heel belangrijk

Heb jij ook een goed idee?

Het Brabant Startup Fonds is het investeringsfonds van de provincie Noord-Brabant.

Zie jij kansen voor je eigen idee, je startende onderneming en wil je meer informatie over de mogelijkheden die het Brabant Startup Fonds jou kan bieden? Meld je dan aan bij Braventure. Samen met jou kijken ze welke begeleiding het beste bij jou past.

Op naar een toekomstbehendige economie voor Brabant in 2030! 

Beeld: Unsplash

Praat mee over dit onderwerp

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Gerelateerde berichten