Spring naar content
NAAR EEN TOEKOMSTBEHENDIGE ECONOMIE
Brabant Startup Fonds helpt met investering in start-ups

Een toekomstbehendige economie kan niet zonder groei, innovatie en investeringen. Het Brabant Startup Fonds investeert daarom in innovatieve en kennisintensieve start-ups. Door het begeleiden van financieringsaanvragen en het verstrekken van kredietleningen krijgen startende ondernemers de kans om hun innovatieve ideeën tot leven te brengen en uit te voeren. Laat je deze week inspireren door het verhaal van Your Sport Pro.

Your Sport Pro is een online platform dat mensen en organisaties helpt bij een gezonde levensstijl. Het platform biedt een uitgebreid netwerk van coaches voor individuele coaching. Werkgevers kunnen werknemers Your Health Plan aanbieden. Een persoonlijk plan om de vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van medewerkers te verbeteren.

Met de financiering uit het Brabant Startup Fonds kon Your Sport Pro in de start-upfase het verdienmodel testen en valideren. Ook maakten ze gebruik van de begeleiding, kennis en het uitgebreide netwerk van het Brabant Startup Fonds.

Your Sport Pro is inmiddels een flinke stap verder met een aanbod van ruim 2800 coaches actief door heel Nederland. Het maakt daarom niet uit waar je woont of werkt. Er kan overal een match gemaakt worden met een coach die je helpt bij jouw doelstelling naar een gezonde(re) levensstijl. Ook ziet Your Sport Pro genoeg mooie kansen om verder te groeien.

Lees het verhaal van Your Sport Pro

Investeer in een gezonde levensstijl. Focus op thema’s als slapen, voeding, bewegen en ontspanning zijn belangrijk. Je bent op je vitaalst als al die thema’s met elkaar in balans zijn!

Heb jij ook een goed idee?

Het Brabant Startup Fonds is het investeringsfonds van de provincie Noord-Brabant.

Zie jij kansen voor je eigen idee, je startende onderneming en wil je meer informatie over de mogelijkheden die het Brabant Startup Fonds jou kan bieden? Meld je dan aan bij Braventure. Samen met jou kijken ze welke begeleiding het beste bij jou past.

Op naar een toekomstbehendige economie voor Brabant in 2030! 

© Unsplash

Praat mee over dit onderwerp

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Gerelateerde berichten