Spring naar content
NAAR EEN TOEKOMSTBEHENDIGE ECONOMIE
Brabant Startup Fonds helpt met investering in start-ups

Een toekomstbehendige economie kan niet zonder groei, innovatie en investeringen. Het Brabant Startup Fonds investeert daarom in innovatieve en kennisintensieve startups. Door het begeleiden van financieringsaanvragen en het verstrekken van kredietleningen krijgen startende ondernemers de kans om hun innovatieve ideeën tot leven te brengen en uit te voeren. 

Vanaf september laten we op dit platform zien welke startups gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheden van het Brabant Startup Fonds en welke impact dat heeft gehad op hun business. We inspireren je graag met mooie voorbeelden om je te laten zien hoe een idee, een startend bedrijf en/of een netwerk verder versterkt kunnen worden.

Het Brabant Startup Fonds is het investeringsfonds van de provincie Noord-Brabant. Op de website van onze partner Braventure vind je meer informatie over het Brabant Startup Fonds en andere financieringsmogelijkheden en regelingen voor startups en scale-ups.

Ben jij of ken jij die startup die Brabant toekomstbehendiger maakt?

Zie jij kansen voor je eigen idee, je startende onderneming en wil je meer informatie over de mogelijkheden die het Brabant Startup Fonds jou kan bieden? Meld je dan aan bij Braventure. Samen met jou kijken ze welke begeleiding het beste bij jou past.

Op naar een toekomstbehendige economie voor Brabant in 2030! 

Beeld: Unsplash

 

 

 

 

 

 

 

 

Praat mee over dit onderwerp

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Gerelateerde berichten