Spring naar content
NAAR EEN TOEKOMSTBEHENDIGE ECONOMIE
didier-weemaels-ZKVBM2_Dp84-unsplash

Werkt jouw bedrijf of kennisinstelling in internationaal verband aan onderzoek, technologische ontwikkeling en/of innovatie? Dan kan het Europese programma Horizon Europe je misschien ondersteunen. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) organiseert in maart een serie online evenementen over de financieringsmogelijkheden binnen dit grote Europese programma.

Bekijk de kick-off van donderdag 4 maart

Over Horizon Europe

Horizon Europe is het nieuwe ambitieuze onderzoeks- en innovatieprogramma van de Europese Unie. Met een budget van ruim 95 miljard euro is het de opvolger van Horizon 2020. Het programma loopt van 2021 tot en met 2027. De Europese Commissie streeft ernaar om medio april 2021 van start te gaan.

Online evenementen

RVO organiseert volgende week donderdag een kick-off event gevolgd door 5 thematische online evenementen met praktische informatie over de financieringsmogelijkheden binnen Horizon Europe. Deelname is gratis.

Kick-off
Datum: donderdag 4 maart
Tijd: 10.30 – 12.00 uur

Digital, Industry and Space
Datum:  dinsdag 16 maart
Tijd: 10.00 – 16.00 uur

Health
Datum: donderdag 18 maart
Tijd: 10.00 – 16.15 uur

Culture, Creativity and Inclusive Society & Civil security for Society
Datum: dinsdag 23 maart
Tijd: 10.00 – 16.00 uur

Climate, Energy and Mobility
Datum: donderdag 25 maart
Tijd: 10.00 – 15.50 uur

Food, Bioeconomy, Natural Resources, Agriculture and Environment
Datum: dinsdag 30 maart
Tijd: 10.00 – 16.30 uur

Aanmelden

Wil je meer weten over Horizon Europe? Zie jij kansen om je onderzoek, product en/of (innovatie)project een impuls te geven? Meld je dan aan via het online aanmeldformulier en geef aan op welke dagen/dagdelen je wilt deelnemen.

 

“Brabant is een vooraanstaande speler in het Europese innovatiesysteem”. Eén van de doelstellingen uit het Beleidskader Economie 2030 ‘Visie op een toekomstbehendige economie voor Brabant’ die bijdraagt aan een duurzame en concurrerende economie. Wil je hier meer over weten? Lees dan verder

Samen op weg naar een toekomstbehendig Brabant in 2030 waar alle Brabanders de vruchten van plukken. 

Praat mee over dit onderwerp

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Gerelateerde berichten