Spring naar content
NAAR EEN TOEKOMSTBEHENDIGE ECONOMIE
Innovatief werkgeverschap

Hoe kom ik aan talentvolle mensen en hoe behoud ik ze? Hoe ga ik om met een veranderende markt in coronatijd? Veel mkb-ondernemers worstelen met dit soort vragen. Voor kennis en inspiratie kunnen zij terecht op www.innovatiefwerkgeverschap.nl.

Het platform Innovatief werkgeverschap is een digitale ontmoetingsplaats voor ondernemers die vragen hebben over nieuwe vormen van werkgeverschap. Thema’s als sociale innovatie, inclusief werkgeverschap, maatschappelijk verantwoord ondernemen en een Leven Lang Ontwikkelen komen aan bod.

Het platform is een initiatief van de provincie Noord-Brabant, samen met ondernemers die koplopers op deze gebieden zijn. Deze mkb-ondernemers hebben het keurmerk ‘Brabants Besten’ gekregen van de provincie, omdat zij uitblinken in de manier waarop zij hun medewerkers op vernieuwende wijze inzetten en de potentie van de Brabantse beroepsbevolking benutten.

“Ons netwerk van ‘Brabants Besten’ is vervlochten met het Brabantse DNA”, aldus gedeputeerde Martijn van Gruijthuijsen. “Deze ondernemers hebben een hoop kennis en ervaring om hun bedrijf klaar te stomen voor de economie van morgen. Ze weten dat een modern bedrijf ook oog moet hebben voor onze gezamenlijke maatschappelijke opgaven. Met dit netwerk kunnen zij hun kennis en ervaringen delen met andere ondernemers.”

 

Praat mee over dit onderwerp

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Gerelateerde berichten