Spring naar content
NAAR EEN TOEKOMSTBEHENDIGE ECONOMIE
Inschrijven KVK Innovatie Top 100

De Kamer van Koophandel (KVK) stimuleert mkb-bedrijven om te groeien en te innoveren. Daarom organiseren ze elk jaar de Innovatie Top 100 voor alle innovatieve mkb’ers die met succes een nieuw product of nieuwe dienst op de markt hebben gebracht. Ben jij die Brabantse innovatieve mkb’er die wil laten zien wat de innovatieve kracht van Brabant is? Schrijf je dan in!

Inschrijven

Waarom wil je meedoen?

De KVK Innovatie Top 100 zorgt voor veel publiciteit, zowel landelijk als regionaal. Je kunt heel Nederland kennis laten maken met jouw bedrijf en jouw innovatie. Dit zorgt ervoor dat je netwerk groter wordt en het draagt een steentje bij aan nieuwe klanten en meer business. Vorig jaar vertegenwoordigden zeventien Brabantse bedrijven de provincie Noord-Brabant in de Top 100.

Wil je meedoen? Je kunt je inschrijven tot en met 17 september 2021. In november maakt de KVK de namen van de top 100 bekend.

Op zoek naar een mooi voorbeeld?

In 2020 deed het Brabantse Tea by Me uit Zundert mee. Ze veroverden de tweede plaats. Daarna werden ze steeds meer zichtbaar. Misschien heb je ze gezien in de uitzending van Dragons’ Den waar Tea by Me om een investering van 1 miljoen euro vroeg. Laat je inspireren door Tea by Me

Op naar een toekomstbehendige economie voor Brabant in 2030! 

Beeld: Brabant Brand Box

Praat mee over dit onderwerp

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Gerelateerde berichten