NAAR EEN TOEKOMSTBEHENDIGE 
ECONOMIE 
VOOR BRABANT

 

Brabant heeft een sterke, internationaal concurrerende en innovatieve economie die we verder willen versterken. We bouwen verder aan een economie die antwoorden biedt op de maatschappelijke vraagstukken van vandaag en morgen. Een economie die door productiviteitsstijging genoeg oplevert om te kunnen blijven investeren in een vitale Brabantse samenleving.

 

 

 

 

 

 
 

Actueel

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"65","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-doc-text","topn":"5","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"233192"},"layout":{"template":"carousel","showDescription":false,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showDate":false,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

Naar alle actualiteiten

 
 

 

Luister naar de podcast Bruto Brabants Product

In de podcast Bruto Brabants Product gaan Marc Meeuwis en gedeputeerde Martijn van Gruijthuijsen met een gast in gesprek over de Brabantse economie. Waar liggen volgens hun de kansen voor de toekomst? En waar de grote uitdagingen?

Dit doen zij uiteraard met een vleugje Brabantse gezelligheid. Want de sterkste economie van Nederland zijn is serieus business, maar het moet wel leuk blijven.

 Luister Bruto Brabants Product op jouw favoriete podcastplatform:

Apple Podcast  Pocket Casts  Spotify

 

 

 

Thema's

Het beleid van de provincie krijgt vorm, inhoud en vaart via zes specifieke thema’s. Rondom deze thema’s willen we netwerken bouwen die gaan bijdragen aan het realiseren van onze economische ambities. We hebben daarvoor mensen nodig uit het onderwijs en het bedrijfsleven, uit kennisinstellingen en vanuit andere overheden. Zo werken we samen aan een toekomstbehendig Brabant in 2030.

 

 

Clusters & Campussen

 

Circulariteit & Duurzaamheid 

 

Europa & Internationalisering 

 

Innovatie & Sleuteltechnologieën 

 

Talent & Arbeidsmarkt

 

Data & Digitalisering

 

 

 

Samen op weg naar een toekomstbehendig Brabant in 2030

Brabant werkt aan een internationaal concurrerende, innovatieve en duurzame economie waar alle Brabanders de vruchten van plukken.

 

 

Toekomstbehendig Brabant

Toekomstbehendigbrabant.nl is een initiatief van de Provincie Noord-Brabant. Hoe ziet Brabant eruit in 2030? Op dit platform delen we onze ecomomische visie en ambities en willen we je inspireren door te laten zien hoe Brabant onderweg is naar de toekomst.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan om op de hoogte te blijven en ga mee op weg naar 2030.
Inschrijven


 

 

 

Cookie-instellingen