Spring naar content
NAAR EEN TOEKOMSTBEHENDIGE ECONOMIE

Over de visie

Brabant wil in 2030 een duurzame en welvarende provincie zijn. Zij wil op elk moment in kunnen spelen op nieuwe ontwikkelingen. Toekomstbehendig noemen we dat. Daarmee brengen we tot uitdrukking dat we op een zelfbewuste en slimme Brabantse manier werken aan een inclusieve, toekomstbestendige en veerkrachtige economie die ook op lange termijn brede welvaart voor alle Brabanders  garandeert.

 

Rol van de provincie

Onze rol bestaat uit richting geven, beweging stimuleren en ontwikkelingen mogelijk maken. Steeds opnieuw kijken we waar we toegevoegde waarde hebben om de economie verder te versterken en onze ambities waar te maken.

Met de visie op een toekomstbehendig Brabant in 2030 maakt de provincie haar ambitie, strategie en doelstellingen kenbaar. We hebben niet de illusie dat we die visie in ons eentje kunnen waarmaken. Samen op weg naar 2030 betekent dat we dit samen willen doen met onze partners. Op toekomstbehendigbrabant.nl delen we informatie die je hopelijk inspireert om samen met ons aan de slag te gaan.

 

 

Meer weten?

Wil je meer weten over onze visie, ambitie en doelstellingen? Lees dan de ‘Visie op een toekomstbehendig Brabant in 2030’. Of neem contact met ons op via economie@brabant.nl.