Subsidies

Als provincie maken we ontwikkelingen mogelijk door programma’s op te stellen en die te voorzien van middelen om hun doelen te realiseren. Dat doen we samen met medeoverheden, bedrijven en/of kennisinstellingen. Ook zijn er subsidies beschikbaar via Europese programma’s. Met cofinanciering dragen wij bij aan een aantal van deze programma’s, zoals OPZuid en Interreg. Hieronder vind je een lijst met subsidieregelingen waarvoor je op dit moment een aanvraag kunt indienen, of waarvan de regeling binnenkort open gaat.
 

  • SIR (Stimulering van Innovatie in de Regio): Subsidie voor innovatieve Brabantse MKB-ondernemingen en startups.
  • JTF (Just Transition Fund): Voor bedrijven, non-profit organisaties, onderzoeksinstellingen en overheden in de regio West-Noord-Brabant om ze te ondersteunen in de overgang naar klimaatneutraal.
  • Datamaturiteit MKB: MKB-ondernemingen kunnen voor projecten, die zorgen voor verhoging van hun datamaturiteit, een subsidie ontvangen.  

 

 

 

 

 

Toekomstbehendig Brabant

Toekomstbehendigbrabant.nl is een initiatief van de Provincie Noord-Brabant. Hoe ziet Brabant eruit in 2030? Op dit platform delen we onze ecomomische visie en ambities en willen we je inspireren door te laten zien hoe Brabant onderweg is naar de toekomst.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan om op de hoogte te blijven en ga mee op weg naar 2030.
Inschrijven


 

 

 

Cookie-instellingen