Wat kan data voor jouw bedrijf doen?

Plan kosteloos je afspraak met een datacoach

 Richard

Wim

Ad 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

Wat is een ondernemer zonder uitdagingen?

 
 
 
 

 

 

Deze ondernemers gingen jou voor

 

CLADDING - Oosterhout

CROMVOIRTSE - Oisterwijk 

SYNERGA - Eindhoven 

 
 

 

 

 

 

 

 

Datavolwassenheid

Van lastig te analyseren tot veel meer inzicht in wat je aan het doen bent. De datacoach hielp dak- en gevelbekleder Cladding op weg naar datavolwassenheid.

Tijdwinst

De datacoach leerde De Cromvoirtse beschikbare data in te zetten voor verbeteringen en optimalisatie, zodat hun klant het product sneller geleverd krijgt.

Doorontwikkelen

Zonder hulp van hun datacoach was de interne pensioentool van Synerga niet beschikbaar gekomen voor alle pensioenuitvoerders en -adviseurs in Nederland.

 

 

 

 

 

HET BELANG VAN IN GESPREK GAAN MET EEN DATACOACH

 

Metalnet

De techniekbranche staat onder hoge druk. Er is weinig personeel te vinden en de ontwikkelingen gaan zo snel dat het lastig is voor bedrijven om het tempo bij te benen. Lees meer.

 

Pebble Zonnepanelen

Hoe optimaliseer je de bedrijfsprocessen als de vraag steeds groter wordt? Ontdek hoe Pebble Zonnepanelen deze uitdaging vol energie aanpakte met gebruik van data. Lees meer.

 

Van Gastel Shoes

Het is de uitdaging van iedere online retailer: retouren. Ongeveer 20% van alle online aankopen gaat retour. Vooral kledingwebshops dragen hier grote verantwoordelijkheid voor. Lees meer.

 

Swanenberg Hydraulic Systems

De techniekbranche kent veel uitdagingen. Actuele informatie hebben en orders prioriteren zijn daarin twee hele belangrijke. Het gebruik van data is in dit geval de sleutel tot succes. Lees meer.

 

 

 

 

 

 

Q-Fin Quality Finishing Machines 

Ondernemers in de techniek staan voor de grootste uitdaging van het decennium: personeel vinden.
Een andere grote uitdaging is het constant verbeteren van je product- of serviceaanbod. Lees meer.

Scrumble

Softwarebedrijven kampen met grote uitdagingen. Inzicht krijgen in details, focus vinden op de juiste KPI’s maar vooral ook bouwen aan functionelere systemen zijn beslissend om concurrentie voor te blijven. Lees meer.

Vepco Transport

De transportsector kampt met een grote uitdaging: grip krijgen op gegevens uit verschillende bronnen. Systemen werken vaak niet met elkaar samen waardoor alles nog handmatig moet gebeuren. Lees meer.

Innovend

De grootste uitdaging voor een bedrijf dat producten op maat aanbiedt, is het voorspellen van herhaalde productcombinaties. Ontdek hoe Innovend dit op basis van artificial intelligence makkelijker maakte. Lees meer.

 

 

 


Partners

De provincie Noord-Brabant werkt hiervoor samen met partners die datacoaches in hun team hebben. Deze experts hebben hun sporen in de praktijk verdiend en staan te trappelen om samen met jou aan de slag te gaan.

 

 

 

 

 
 

 

Toekomstbehendig Brabant

Toekomstbehendigbrabant.nl is een initiatief van de Provincie Noord-Brabant. Hoe ziet Brabant eruit in 2030? Op dit platform delen we onze ecomomische visie en ambities en willen we je inspireren door te laten zien hoe Brabant onderweg is naar de toekomst.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan om op de hoogte te blijven en ga mee op weg naar 2030.
Inschrijven


 

 

 

Cookie-instellingen