Passport for Work: inzicht in je skills

11-04-2022

‘Passport for Work’ is een vernieuwend loopbaanplatform waarin professionele ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid centraal staan. De basis ervan is een persoonlijk skillsprofiel, dat door werkzoekenden via games, video’s, spelvormen en coaching digitaal kan worden gemaakt.

De zgn. skillprint levert een compleet beeld van iemands talenten en mogelijkheden, zijn of haar ‘skills’. Dit profiel wordt aangevuld met gegevens zoals genoten opleiding en werkervaring.

Onlangs is de app live gegaan. Het paspoort biedt de werkzoekende de mogelijkheid naar ander werk of andere passende beroepen uit te kijken op basis van het persoonlijke profiel. Dat kunnen beroepen binnen de eigen sector zijn maar ook daarbuiten. Al deze informatie kan vervolgens, met toestemming van de werkzoekende, gedeeld worden met werkgevers, die zo bijgestaan worden in hun zoektocht naar passend personeel.

Afbeeldingen

 

Toekomstbehendig Brabant

Toekomstbehendigbrabant.nl is een initiatief van de Provincie Noord-Brabant. Hoe ziet Brabant eruit in 2030? Op dit platform delen we onze ecomomische visie en ambities en willen we je inspireren door te laten zien hoe Brabant onderweg is naar de toekomst.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan om op de hoogte te blijven en ga mee op weg naar 2030.
Inschrijven


 

 

 

Cookie-instellingen