CONTACT

Toekomstbehendigbrabant.nl is een initiatief van de Provincie Noord-Brabant. Op deze manier willen we de economische visie, ambities en plannen voor een toekomstbehendig Brabant in 2030 met je delen. Ook willen we je laten zien hoe Brabant samenwerkt op het gebied van innovatie, duurzaamheid, digitalisering en de mogelijkheden om jezelf een leven lang te kunnen blijven ontwikkelen. Heb je vragen, goede ideeën of wil je gewoon meer weten? Neem dan contact met ons op.
 

 

LAAT VAN JE HOREN

Op weg naar een toekomstbehendige economie in 2030. Een economie waar alle Brabanders de vruchten van plukken. We zijn onderweg en nodigen je uit om mee te gaan. Hoe ziet een toekomstbehendig Brabant er volgens jou uit? Laat van je horen of laat zien hoe jij bijdraagt aan de toekomstige economie van Brabant.

 

 

Tip de redactie

 

We zijn altijd op zoek naar mooie verhalen die anderen inspireren om ook bij te dragen aan een toekomstbehendige economie in 2030. Initiatieven van burgers, bedrijven, overheden, onderwijsinstellingen en kennisinstellingen die laten zien hoe een duurzame, innovatieve, krachtige provincie verder vorm krijgt. Heb jij een goede tip?

Verstuur tip

 

 

 

 

Toekomstbehendig Brabant

Toekomstbehendigbrabant.nl is een initiatief van de Provincie Noord-Brabant. Hoe ziet Brabant eruit in 2030? Op dit platform delen we onze ecomomische visie en ambities en willen we je inspireren door te laten zien hoe Brabant onderweg is naar de toekomst.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan om op de hoogte te blijven en ga mee op weg naar 2030.
Inschrijven


 

 

 

Cookie-instellingen